top of page

Wat Doen Wij?

Softec AI Solutions

 

Softec AI Solutions is een bekroond Microsoft Gold Partner en Endeavor Entrepreneurship bedrijf. De organisatie bestaat uit een wereldwijde groep van bedrijven en is gevestigd in Nederland, met kantoren in Amsterdam, Caïro, Dubai en Abu Dhabi

 

Softec levert baanbrekende technologische oplossingen en ondersteunt organisaties bij digitale transformaties. Werkzaamheden omvatten onder andere het realiseren van wereldwijde projecten gericht op de ontwikkeling van technologieën voor onder andere emergency first response centers, command & control, fleet en delivery management, digitalisering van het beheer van autoverzekeringen en digitale transformatieprojecten gebaseerd op Artificial Intelligence.

 

Softec  opereert in opkomende markten. Op dit moment telt de organisatie meer dan 5000 klanten, variërend van overheden en bedrijfsorganisaties tot kleine en middelgrote bedrijven.

Norma Live

Norma Live is het door Softec AI Solutions ontwikkelde plan systeem voor organisaties die te maken hebben met dagelijkse planning van ritten. Norma Live heeft het doel om transportbedrijven in heel Europa in gelegenheid te stellen om te groeien op gebied van efficiëntie, consistentie en transparantie. Deze groei is mogelijk door de unieke combinatie van Artificial Intelligence met wetenschappelijke algoritmen. Norma Live biedt een always-on real-time dynamische automatische planningsoplossing die TMS en telematicasystemen van derden aanvult. De software ondersteunt logistieke planners bij de planningsmethode, door tactisch te reageren op anomalieën en last-minute wijzigingen door te voeren in het schema om te anticiperen op externe factoren binnen de operatie.

shutterstock_1115035577.jpg
shutterstock_1209557713.jpg

Ready to Learn More?

bottom of page